BF9B903E-E762-4544-BC4A-761E9887602D

Ildisi i vogël niset për kurim në Turqi

Ildisi, foshnja e vogel e cila po luftonte me jeten, foshnja e pare e dy prinderve te rinj ishte ne gjendje kritike! Ildisi po luftonte me sekondat, me minutat, nuk kishte kohe te priste oret dhe ditet ne vijim! Duhej te nisej urgjentisht ne Turqi per operacion dhe kurim, por prinderit e kishin te pa mundur te mbulonin shpenzimet e djalit te tyre! Ata provuan pothuajse te gjitha mundesite por ato sa vinin dhe zbeheshin, mundesite dhe shpresa po zvogelohej, ankthi dhe frika po rritej derisa prinderit e Ildisit trokiten ne deren e Shqiptareve! Trokiten ne ate dere ku fisnikeria dhe humanizmi eshte i larte, trokiten ne deren e Shqiptareve te vertete, ne deren e Shqiptareve te dobishem, bujare dhe vizionare! Ne kohe rekord per 24 ore Elvis Naçi dha lajmin e madh se shuma u arrit, Ildisi u nis me urgjence drejt Stambollit dhe fal Zotit sot eshte shendoshe e mire! Ildisi shpetoi, por si shpetoi? Shpetoi fal Zotit dhe kontribimeve te njerezve te mire! Misioni jone eshte i qarte, te ecim se bashku drejt veprave te mira, te jemi ne te dobishem per shqiptaret tane, per kombin tone dhe me pas te ndihemi krenare kur neser te shikojme jetet e shpetuara, te ndihemi krenare dhe tju tregojme femijeve, niperve dhe mbesave tane se ne jemi bere sebep qe shume jete te jetojne! Faleminderit Shqiptare ju fisnike dhe bujare! Zoti ju shperblefte – Postoi Elvis Naçi ne Facebookun e tij .

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *