A8987562-B363-4386-9D1A-1A07DDB04CC2

E moshuara kurohet në Spitalin Continental por ka edhe më shumë…

Fondacioni Firdeus vazhdon me misionin e bamirësisë . Një e moshuar që kishtë nevojë për një operacion jetik është kuruar në Spitalin Continental duke bërë kështu që ajo të kalojë rrezikun .  Ajo është vizituar nga Elvis Naçi dhe bashkëshortja Fatma të cilët kanë shprehur mbështetjen e tyre për ciftin e të moshuarve . Por surprizat nuk kanë mbaruar këtu pasi Fondacioni Firdeus ka menduar edhe për shtëpinë e tyre e cila nuk ishte në kushte të mira . Kështu gjatë kohës që e moshuara me bashkëshortin e saj ndodhej në Tiranë , Fondacioni Firdeus i ka ribërë komplet shtëpinë nga e para.

Ndiqni klipin e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *