web

Elvis Naçi viziton punimet në Thumanë!

Elvis Naçi ka vizituar punimet e Thumanës . Së bashku me Sidrit Bejlerin dhe Eneida Xhelilin ata shkuan të shikonin se si po shkon mbarëvajtja e punimeve në kantierin gjigand të rindërtimit në Thumanë. Disa shtëpi kanë nisur të ndërtohen njëkohësisht dhe shumë të tjera presin të fillojnë.

Për më tepër ndiqni videon

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *