46FCEC47-ED8D-4E07-B258-30836FE95AB3

Xhesi dërgohet për kurim në Itali nga Fondacioni Firdeus !

Në emisionin “Shqiptaret per shqiptaret ” u paraqit rasti i Xhesit . Nje vajze e cila kishte gjithe jeten qe merrte fryme me ndihmen e aparateve mjeksore . Asaj i duhej nje kurim i specializuar jashte Shqiperie dhe Shqiptaret u bene bashke dhe e plotesuan shumen qe duhej per ta derguar Xhesin ne Itali.

Me poshte postimi i plote i Elvis Naçit :
Spitali Continental i beri Xhesit tamponin e Covid-19, pergjigja doli negative! Xhesi vajza e cila merrte fryme me ane te tubit niset drejt Italise per operacionin e jetes! Emocione dhe lot gezimi!