65FEA1D8-45B1-4AD4-92E4-277E92526970

Mblidhen 130.000 € për Ilir Behlulin

Fondacioni Firdeus ka siguruar fondin prej 130.000 € që duhen për kurimin e Ilir Behlulit nga Kosova. Iliri, djali i nje veterani lufte te Kosoves ka nevoje per tu kuruar jashte shtetit sa me shpejte. Gjithçka ndodhi brenda 24 oresh dhe tani shpresojme qe me ndihmen e Zotit Iliri te sherohet sa me shpejte.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *