94A82738-8801-4FA6-9CD0-1BC03C92B432

“Shporta e Jetimit” nisma e Fondacionit Firdeus në muajin e Ramazanit

Lotet e jetimit na kane vrare ne shpirt, le t’ia mundesojme te buzeqeshe ne kete muaj…
⭐️ SHPORTA E JETIMIT⭐️
Kujdesi dhe ushqimi ndaj nje jetimi ka nje pozite te larte hyjnore, ndaj falenderim dhe lutje per cdo bamires qe dhuron per jetimin.
Agjerim te lehte e te pranuar! ?
Gofundme: https://www.gofundme.com/f/ramazan2020
Pay pal:fondacionifirdeus1@gmail.com
Te dhenat bankare ne Zvicër: Name: Firdeus
Emri i Bankes: Post Finance
Adresse: Untere Scheugstr 3 8707 Uetikon am See
Konto Nr.: 15-387081-5
IBAN: CH94 0900 0000 1538 7081 5
BIC: POFICHBEXXX
Të dhënat bankare në USA:
Bank Name : Morton Community bank
Beneficiary Name : Friends of Fondacioni Firdeus
Routing Number: 071123204
Account number : 769397
Të dhënat bankare në Shqiperi:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank,
Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Konto Gjermani:
Firdeus Germany Stiftung
Sparkasse Fürstenfeldbruck
IBAN: DE88 7005 3070 0032 2673 46
BIC: BYLADEM1FFB
Zoti i shperblefte bamiresit! – Postimi i plote i Elvis Naçit ne Facebook

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *