FDF62DFD-F9A9-42C1-8AFB-B168C8BCD381

Bëhet me shtëpi të re 14 vjecari nga Gramshi.

Në emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët ” u prezantua rasti i Mariglenit nga Gramshi . Djaloshi 14 vjecar jetonte vetem me nënën e tij . Kushtet ne të cilat ai jetonte ishin të mjerueshme . Elvis Naçi dhe bashkëshortja e tij Fatma udhëtuan në Gramsh ku i treguan Mariglenit se do të bëhej me shtëpi të re . Kontributet e Shqipëtarëve nuk munguan as kësaj here .

Ndiq video e plote

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *