178B5579-77C8-4018-9A2B-F8847D3B8FFB

Fondacioni Firdeus përgatit 6000 pako ushqimore për ti shpërndarë për familjet në nevojë

PRANE JETIMIT, TE SEMURIT, NE KETE KOHE TE VESHTIRE!
Me mijera pako ushqimore jane pergatitur per jetimet, te semuret, nevojtaret, sepse keto dite jane akoma me te veshtira per ata. Amaneti yne derisa te jemi gjalle t’u sherbejme nevojtareve me thjeshtesi e perkushtim.
Kam nje kerkese miqte e mi, nje lutje per bamiresit qe e mundesuan, se Shqiperia ka plot njerez nevojtare, qe ne kete periudhe me zor po ia dalin. Ia shohim syte me lot, ia shohim cdo dite brengat dhe hallet, jetime qe nuk ngopen dot si gjithe femijet e tjere. Ndaj deshiroj me shpirt nje lutje per bamiresit qe mundesuan kete veper te madhe. Zoti ju begatofte vellezer e motra, ju dhente miresi dhe lutjet tuaja qofshin te pranuara. – Postimi i plotë i Elvis Naçit në Facebook !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *