1913A15C-09C2-46F5-BCDF-974CB947926E

Fillon aksioni i madh në Kosovë!

Filloi aksioni i madh në Kosovë!
Pranë nevojtarëve, jetimit, së shpejti edhe në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut. Lutjet me zemër e shpirt shkojnë për Bamirësit. Jam i gëzuar që sot filluam masivisht me Kosovën. ?????
Te ndarë ne Troje në zemër Një! – Postimi i Elvis Naçit në Facebook ku tregon nismën për shpërndarjen e ushqimeve në Kosovë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *