arjani

Fondacioni Firdeus dhuron 3500 euro për shqiptarin e sëmurë me kancer !

Ja plotësuam 3500 euro Arjanit me shpresën që ai të jetojë. Arjan Serveti 49 vjec është baba i 3 fëmijëve. Arjani vuan nga tumori malinj dhe data e operacionit është më 25 Janar në Bolonja. Familjarët kanë bërë përpjekjet e tyre dhe kanë arritur të mbledhin rreth 70% të shumës. Për të dhënë shpresë tek familjarët dhe shpresë për jetën e Arjanit, shuma e mbetur prej 3500 eurosh do të plotësohet prej Fondacionit Firdeus. I urojmë Arjanit dhe lutemi për shërim të shpejtë. Zoti i bekofte shqiptarët! Amin. – shkruan Elvis Naçi në profilin e tij në Facebook.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *