A8987562-B363-4386-9D1A-1A07DDB04CC2

Operohet nëna e Fatbardhës ! Si është gjëndja e saj ?

Fatbardha, vajza jetime e cila coptoi zemrat e Shqiptarëve me historine dhe vuajtet e saj kishte një brengë! Dëshironte që nëna e saj të shërohej, të ngrihej dhe të ecte! Jeta e tyre ishte ndërthurur mes vuajteve dhe dhimbjeve! Çdo sprove e kanë kaluar bashkë! Aksidenti i tmershem e la në karoce nënën e Fatbardhes!

Operacioni ishte i kushtueshëm dhe Fatbardha skishte mundësi të ndihmonte nënën e saj! Pamundësia nuk do te thoshte dorëzim për të! Ajo nuk u dorëzua por përkundrazi, ne shi dhe diell dilte ne çdo cep të Tiranës për të mbledhur shumën e operacionit! Fatbardha pa se te gjitha mundesite po zbeheshin derisa ju drejtua Shqiptareve! Shqiptaret siguruan te ardhurat e operacionit!

Nëna e Fatbardhes kaloi me sukses operacionin! Tashme ajo po hedh hapat e para, ajo po ecen duke u rikthyer ne jeten normale! Lotet e hidherit te Fatbardhes u kthyen ne lot gëzimi! Zoti i shperblefte bamiresit!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *