8E212C7F-026A-47E7-8CA0-B04B9C840468

Fondacioni Firdeus bën publike shifrën e mbledhur !

Të martën Elvis Naçi deklaroi se do të bënte transparente shumën e mbledhur deri në atë moment në Fondacionin Firdeus.

Në maratonën e rradhës të martën në darke në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët të gjithë prisnin me padurim publikim e shifrës së donacioneve të mbledhura.

Janë mbledhur 5.176.244 euro deri në momentin që flasim dhe priten akoma më teper . Zoti i begatoftë Shqiptarët kudo që ndodhen !

7347BC96-BC6D-45EC-B9E6-564F99E5AEE2

Shqiptarët i përgjigjen thirrjes së Elvis Naçit !

Shqiptarët i janë përgjigjur thirrjes së Elvis Naçit për të ndihmuar të prekurit nga Termeti . Më shumë se 1 milion euro janë mbledhur në GoFundme , PayPal dhe llogarite bankare. Ndihma e Shqiptarëve sa vjen dhe shtohet dhe kjo është diçka fantastike .

Elvis Naçi gjatë këtyre ditëve ka zhvilluar disa maratona televizive ku shqiptarët kanë dhuruar live shuma të konsiderueshme në ndihmë të familjeve të prekura nga termeti .

Shpresojmë në përmirësimin sa më të shpejtë të situatës dhe në fillim sa më shpejt të punimeve .

5EEEC706-262C-4718-BA53-6A76DDB12DC5

Replika e Elvisit : Ose do të bëhet diçka siç duhet ose unë dhe Marini nuk ulemi në tryeza të tjera !

Nuk mund të vazhdojmë të bëjmë punë kot më kot ! Nëse doni që të shisni apartamentet , shitini me çmim kostoje dhe jo me çmim tregu . Hyni në pjesën e bamirësisë pasi kështu nuk mund të vazhdohet .

Nëse nuk bëhet diçka siç duhet unë dhe Marin Mema nuk do të jemi më pjesë e tryezave të tjera . Është koha që të bëjmë diçka që shqiptarët të bëjnë të na thonë bravo !

Ky ishte replikimi Elvisit në tryezën kombëtare pasi u përfol që të shiteshin apartamente me çmim tregu gjë që del kundër çdo lloj llogjike njerëzore në këtë moment.

elvistyrz

Fjalimi i Elvisit në tyrezën kombëtare të rindërtimit !

Elvis Naçi ka deklaruar sërisht në tryezën kombëtare të rindërtimit që nuk do të merret kurrë me politikë. Në këtë tyrezë bëjnë pjesë kryeministri i Shqipërisë , përfaqsues të shoqatave bamirëse , inxhinierë dhe ndërtues në rang vendi .

Elvis Naçi ka thënë se në atë tavolinë janë të gjithë të barabartë dhe gjëja më e mirë që do të ndodhi është që çdo gjë do të bëhet transparente përpara shqiptarëve .

Ai ka kërkuar që punët që do të bëhen , të bëhen në mënyrë profesionale që në rast të një fatkeqësie tjetër të mos ndodhi sërisht e njëjta gjë.

Kur shqiptaria ka nevojë unë do të bëj çdo gjë që është e mundur ka mbyllur fjalën e tij Elvis Naçi .

Ndiq fjalimin e plotë !