A639EC9A-3231-4CD3-9B9C-74F724D6A4BD

Vazhdon inspektimi shtëpi më shtëpi në Thumanë .

Fondacioni Firdeus ka ngritur grupin e inspektimit të shtëpiave në Thumanë duke evidentuar kështu çdo shtëpi për dëmet që i ka shkaktuar tërmeti .

Secila shtëpi e dëmtuar në Thumanë do të shikohet imtësisht për çdo dëmtim dhe më pas do të bëhet plani për rindërtimin.

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *