C2BD1300-5113-4D6C-AD35-DBD9C3EA2F64

Fondacioni Firdeus vijon me shpërndarjen e ndihmave në zonat e prekura nga Tërmeti !

Fondacioni Firdeus vijon me shpërndarjen e ndihmave në Kurbin për familjet e prekuara nga Termeti! Në këto ditë të vështira së bashku të mposhtim dhimbjen dhe të jemi ndihmë të shqiptarëve . Ndihma vazhdon ditë pas dite dhe së shpejti do nisë dhe rindërtimi i shtepiave !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *