4352ED8B-58D3-4D7D-8C12-8443A59584DD

Fondacioni Firdeus organizon aktivitetin e rradhës në Durrës për të prekurit e tërmetit.

Fondacioni Firdeus vazhdon të jetë në mbështetje të shqiptarëve të prekur nga tërmeti por kësaj rradhe në Durrës. Me qindra pako ushqimore dhe veshmbathjesh janë shpërndarë nga vullnetarët e fondacionit për të lumturuar sado pak njerëzit e prekur nga tërmeti.

Ndihmesa ndaj shqiptarëve do të vazhdojë dhe gjatë festave të fundvitit që çdokush i prekur të jetë i qetë gjatë këtij fundviti.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *