0CEA0833-B3DC-429F-A869-B983D291FFEC

Familja Mustafa bëhet me shtëpi të re nga dy bamirës .

Rasti i familjes Mustafa ishte bërë publik disa javë më parë por ngjarjet e tërmetit në Shqipëri bënë që të shtyhej për disa kohë zgjidhja e rastit të tyre.
Elvis Naçi ndodhej në Prishtinë bashkë me dy djem të ri që jetojnë në Zvicër për të surprizuar familjen Mustafa.
Pasi morën fëmijët dhe i surprizuan me veshje të reja të gjithë së bashku u nisën drejt shtëpise së re që ishte blerë për familjen Mustafa.

Shumë emocional ishte momenti kur ju dorëzuan çelësat e shtëpisë familjes që nga ky moment nuk do të ketë nevojën e sigurimit të qerasë.

Zoti i begatofte dy vëllezërit që jetojnë në Zvicër dhe të gjithë Shqiptarët kudo që ndodhen !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *