luljeta

Elvis Naçi dhe Luljeta Bozo nisin inspektimin e banesave në Thumanë .

Elvis Naçi ka marrë profesoreshën dhe inxhinieren e njohur Luljeta Bozo për të inspektuar shtëpitë e dëmtuara nga tërmeti. Të dy bashkë kanë qenë sot në Thumanë për të parë nga afër çdo shtëpi. Elvisi thotë se procesi i riparimit të shtëpive, do jetë transparent ashtu sikurse mbledhja e donacioneve.

“Me Profesoreshen dhe Inxhinjeren Luljeta Bozo, hymë në një fazë të re për Thumanen. Evindentimi shtëpi më shtëpi të të gjitha dëmeve të shkaktuara nga tërmeti. Bëmë një besëlidhje me banorët, që do të perfitojnë vetëm ata që janë nevojtarë, ku shtëpia e tyre nuk mund të riparohet. Sepse paratë e donatorëve janë të shenjta për ne, ky proces ashtu si edhe mbledhja e donacioneve do të jetë transparent, i bërë nga ekspertët më të mirë që ka Shqipëria me ne krye Luljeta Bozo.

Sepse ne duam të jemi profesionistë në këtë nisëm të madhe. Organizimi perfekt dhe serioziteti ynë do të përligj besimin tuaj. Zoti e bekoftë Shqiptarinë dhe këtë nisëm të përbashkët tonën me të gjithë Shqiptarët në të gjithë botën”, shkruan Elvis Naçi.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *