0564D4F9-C8C3-44E1-BF3E-1458E070A9A6

Elvis Naçi bën transparencën e rradhës në emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët” .

Të premten u zhvillua emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët ” . Sërisht fokus i emisionit vazhdojnë të mbeten familjet e prekura nga tërmeti gjë që ka sjellë një ndryshim në formatin e emisionit duke bërë dhe lidhje direkte me kontribues të ndryshëm .

Elvis Naçi siç ka thënë më parë do të bëjë çdo javë transparencën e fondeve që janë mbledhur për familjet e dëmtuara nga tërmeti . Kësaj jave duke llogaritur dhurimet në llogaritë bankare në Shqipëri , Zvicër dhe Amerikë , në GoFundme dhe  në PayPal shuma e mbledhur në total ka shkuar në 7,25 milion euro .

Shqiptarët anë e mbanë me dhurimet e tyre dalëngadalë po bëjnë të mundur të arrihet synimi që të mblidhen 10 milionë euro të cilat përkthehen në 500 banesa. Zoti i begatoftë Shqiptarët dhe të gjithë bamirësit.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *