7D5563B0-8414-4E23-9BB7-44261A5C2B25

Familja me fëmijë jetimë në Pogradec bëhet me banesë të re !

Në emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët ” para disa javësh u lançua rasti i një familje nga Pogradeci ku nëna ishte ndarë nga jeta dhe babai kishte mbetur me 3 vajza jetime !

Varfëria e madhe dhe jeta në një qytet që nuk të ofron shumë mundësi punësimi bënte që babai i vajzave të kishte një traum të madhe .

Elvis Naçi së bashku me Sidrit Bejlerin udhëtuan në Pogradec drejt familjes ku do ti tregonin për një surprizë te madhe . Elvisi i tha Jetimirit (babait të vajzave ) që pas dhimbjës duhet të ketë pak gëzim .

Kështu të gjithë së bashku u nisën drejt banesës së re e cila ishte blere për këtë familje . Elvis Naçi i dha çelësin e shtëpisë dhe i urojë për banesën e re . Gëzimi në sytë e të gjithë familjarëve ishte i papërshkrueshem.

Ndiqni videon !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *