8489B854-1BA8-4F27-9E8A-1E1D16BADB9D

Elvis Naçi bën një premtim për familjarët e viktimave në Thumanë !

Elvis Naçi ka vizituar Thumanën sërisht disa ditë me parë ku është takuar me familjarët e viktimave dhe banorët që kanë humbur banesat.

Aty banorët janë pyetur rreth kërkesave që kanë për shtëpitë e reja që do të ndërtohen .

Elvis Naçi pasi ka marrë të gjitha mendimet e banorëve i ka premtuar familjarëve të viktimave që do ti japin çdo gjë që do të kërkojnë pasi ato ndodhen në fokusin kryesor për momentin.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *