46FCEC47-ED8D-4E07-B258-30836FE95AB3

94 vjeçari dhuron 10 mijë euro live në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët .

Të dielën u zhvillua maratona e rradhës për mbledhjen e fondeve për fshatin e Thumanës. Gjatë emisionit ndodh që të vinë shumë telefonata live dhe një prej tyre ishte shumë e veçantë.

Një i moshuar 94 vjeçar që jeton ne Vienë ka menduar të dhuroj 10 mijë euro në ndihmë të Shqiptarëve . Ai u shpreh se shuma që po dhuronte i duket pak dhe urojë që të mblidhen sa më shumë fonde në ndihmë të shqiptarëve.

Shqiptarët janë më të bashkuar se kurrë pas kësaj fatkeqësie që i ka goditur dhe shpresohet në grumbullimin e shumës prej 10 milionë euro që Elvis Naçi ka deklaruar se është e mjaftueshme për ndërtimin e 500 banesave.

Ndiq videon në Youtube !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *