8E212C7F-026A-47E7-8CA0-B04B9C840468

Fondacioni Firdeus bën publike shifrën e mbledhur !

Të martën Elvis Naçi deklaroi se do të bënte transparente shumën e mbledhur deri në atë moment në Fondacionin Firdeus.

Në maratonën e rradhës të martën në darke në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët të gjithë prisnin me padurim publikim e shifrës së donacioneve të mbledhura.

Janë mbledhur 5.176.244 euro deri në momentin që flasim dhe priten akoma më teper . Zoti i begatoftë Shqiptarët kudo që ndodhen !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *