7347BC96-BC6D-45EC-B9E6-564F99E5AEE2

Shqiptarët i përgjigjen thirrjes së Elvis Naçit !

Shqiptarët i janë përgjigjur thirrjes së Elvis Naçit për të ndihmuar të prekurit nga Termeti . Më shumë se 1 milion euro janë mbledhur në GoFundme , PayPal dhe llogarite bankare. Ndihma e Shqiptarëve sa vjen dhe shtohet dhe kjo është diçka fantastike .

Elvis Naçi gjatë këtyre ditëve ka zhvilluar disa maratona televizive ku shqiptarët kanë dhuruar live shuma të konsiderueshme në ndihmë të familjeve të prekura nga termeti .

Shpresojmë në përmirësimin sa më të shpejtë të situatës dhe në fillim sa më shpejt të punimeve .

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *