5EEEC706-262C-4718-BA53-6A76DDB12DC5

Replika e Elvisit : Ose do të bëhet diçka siç duhet ose unë dhe Marini nuk ulemi në tryeza të tjera !

Nuk mund të vazhdojmë të bëjmë punë kot më kot ! Nëse doni që të shisni apartamentet , shitini me çmim kostoje dhe jo me çmim tregu . Hyni në pjesën e bamirësisë pasi kështu nuk mund të vazhdohet .

Nëse nuk bëhet diçka siç duhet unë dhe Marin Mema nuk do të jemi më pjesë e tryezave të tjera . Është koha që të bëjmë diçka që shqiptarët të bëjnë të na thonë bravo !

Ky ishte replikimi Elvisit në tryezën kombëtare pasi u përfol që të shiteshin apartamente me çmim tregu gjë që del kundër çdo lloj llogjike njerëzore në këtë moment.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *