elvistyrz

Fjalimi i Elvisit në tyrezën kombëtare të rindërtimit !

Elvis Naçi ka deklaruar sërisht në tryezën kombëtare të rindërtimit që nuk do të merret kurrë me politikë. Në këtë tyrezë bëjnë pjesë kryeministri i Shqipërisë , përfaqsues të shoqatave bamirëse , inxhinierë dhe ndërtues në rang vendi .

Elvis Naçi ka thënë se në atë tavolinë janë të gjithë të barabartë dhe gjëja më e mirë që do të ndodhi është që çdo gjë do të bëhet transparente përpara shqiptarëve .

Ai ka kërkuar që punët që do të bëhen , të bëhen në mënyrë profesionale që në rast të një fatkeqësie tjetër të mos ndodhi sërisht e njëjta gjë.

Kur shqiptaria ka nevojë unë do të bëj çdo gjë që është e mundur ka mbyllur fjalën e tij Elvis Naçi .

Ndiq fjalimin e plotë !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *