satki

Tetovari që jeton në Gjermani dhuron banesën për familjen me dy jetimë

Fati nuk i ka buzëqeshur prej kohësh, pasi i duhej të linte lojërat me shoqet dhe kukullat, për t’u kujdesur për familjen e saj. Enila, 15-vjeçarja që preku zemrat e shqiptarëve me historinë e saj në emisionin ‘Shqiptarët për shqiptarët’, nëna dhe vëllai i saj, u suprizuan nga Elvis Naçi. Një shqiptar nga Tetova, Satki Gafurri, që prej vitesh jetonte në Gjermani i ka dhuruar një banesë në Ballsh Enilës dhe familjes së saj. Tashmë fati i buzëqeshi dhe kësaj familje.
Elvisi: Jemi lodhur por kemi një qëllim të mirë, kjo familje është shumë në nevojë. Është e çuditshme deri dikur e pabesueshme që një vajzë 15 vjeçare, të mbajë gjithë barrën e familjes, është nënë vetë, babë vetë, shkollohet vetë, i ka rënë një barrë e jetës shumë e madhe. Prandaj jam shumë i kënaqur që u bashkuam për një gjë kaq të madhe. Fëmijët janë duke ardhur tani dhe ne do u tregojmë se për çfarë jemi këtu.
Satki Gafurri tetovari nga Gjermania: Ne u nisëm me gjithë dëshirë se kur ne shohim programin tuaj, kur shikojmë vuajtjet e mëdha që ka popullit ynë është diçka e pabesueshme. Vendosëm që një familje ta nxjerrim nga kriza pasi sot është festë në Gjermani, është 30 vjetori i ribashkimit të Gjermanisë dhe unë kam ardhur sot që të bashkoj shqiptarët.