FEF2B399-463B-4F1E-B9F7-1012F8A2059D

Nisma e madhe ! Elvis Naçi premton ndërtimin e banesave në Thumanë

Elvis Naçi ka vizituar të martën Thumanën dhe ka parë gjendjen pas termetit të fuqishëm . Duket sikur ka kaluar një luftë por ne fakt Thumana është e shkatërruar prej tërmetit.

Elvis Naçi ka premtuar se do të ndërtojë të gjitha pallatet e shkatërruara në Thumanë. Shpresojmë që Shqiptarët të na bashkangjiten në këtë nisëm të madhe .

Secili mund të dhuroj në seksionin “Dhuro”.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *