michi

Artistët në Michigan bëhen bashkë për të ndihmuar familjen nga Divjaka !

Në Michigan të Detroitit në Amerikë janë bërë bashkë artistë nga të gjitha trevat e Shqiperisë që kohë më parë kanë emigruar përtej oqeanit .  Ata janë bërë të gjithë bashkë dhe kanë zhvilluar një mbrëmje të madhe ku kanë arritur të grumbullojnë shumën që duhej për të bëre me shtëpi familjen Keci nga Divjaka .

Ata të gjithë bashkë kanë thënë që kjo nuk do të jetë hera e fundit që zhvillohet diçka e tillë që i vjen në ndihmë shqipëtarëve .

Edhe një herë tregohet se pavaresisht sa larg jemi fizikisht, zemrat e shqiptarëve janë një kur është fjala për të bërë vepra të mira .

Fondacioni Firdeus falenderon të gjithë shqiptarët kudo që janë për kontributet që japin për Shqiptarët në nevojë .

Kliko këtu për të parë mbrëmjen e organizuar !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *