farie

Fondacioni “Firdeus” shpërndan ushqime për jetimët : Asnjë nuk duhet ta vuajë urinë!

Fondacioni Firdues ka shpërndarë rreth 1000 pako ushqimore për fëmijët jetimë. Në pallatin e sportit ‘ Farie Hoti ‘ u mblodhën familjet me femijë jetimë ku për rreth 2 orë janë shpërndarë 1000 pako ushqimore .

Fondacioni Firdeus çdo muaj shpërndan rreth 20000 Euro (njëzet mijë) për mijëra familje në nevojë dhe qe kanë femijë jetimë . Fatma , bashkëshortja e Elvis Naçit gjëndej pranë familjeve që përfituan ndihma ushqimore .

Ndiq videon e plotë të shpërndarjes së ushqimeve !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *