web

Elvis Naçi në Open: Do mbulojmë gjithçka për operacionin e Alvin Berishës

Kësaj radhe Open udhëtoi drejt Italisë ku bëri intervista me famijlarët e Alvin Berishës dhe më gazetarët e Le Iene që e bënë publike historinë e 11-vjeçarit.

Afrim Berisha i ati i Alvin tha në Open se Alvin kishte edhe plagë të tjera përveç asaj të themrës që ishte e njohur tashmë.

Teologu i njohur Elvis Naçi tha se kishte kontaktuar me Afrimin dhe i ka garantuar se çdo mbështetje për shërimin e Alvinit.

“Fola me Afrimin para se të hyja në studio. Ishte pak i mërzitur por i thash mos u mërzit. Kaloi një natë e errët dhe tani dielli po tregon rrezet e para. Alvin do t’i nënshtrohet analizave për të kuptuar gjendjen e plotë shëndetësore. I kam thënë Afrimit që do mbulojmë gjithçka që është e nevojshme deri në kurimin e plotë të Alvin”- tha teologu Naçi.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *