6C44C2D8-9C44-42B4-89CA-BC9A92F1F27F

Mblidhet shuma për operacionin e Joridës !

Lajm i madh dhe i gëzueshëm!
Vëllezër dhe motra, me lejën e Zotit dhe me ndihmën tuaj është mbledhur fondi 26500 (26 mije e 500) Euro për operacionin e Joridës, 12 vjeçares që përloti zemrat e Shqiptarëve! Zoti ju shpërbleftë familjarisht. Amin!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *