287092B7-88E0-4BF4-A7C2-CED77D8914E5

Familja nga Prishtina kerkon ndihmen e Shqipetareve

Asgje nuk jane kilometrat per te takuar kete familje te vuajtur ne Prishtine.

Resmija nuk i ka njohur kurre prinderit, por sikur mos mjaftonin vuajtjet e saj, sot ajo perballet me probleme shendetsore, te vajzes, Anisa 4 vjec nuk mund te flase. Rijadi 10 vjec i semure, e vetmja lumturi eshte Ambra 6 muajshe. Resmija duhet cdo dite te beje nje gjilpere e cila kushton 5 euro. Parate qe Hajdini fiton shkojne vetem per qerane dhe ilacet, nuk kane mundesine as ta vizitojne Anisen 4 vjecare.

Kalvarin e vuajtjeve duke u endur rrugeve e here me shtepi me qera ia ka bere jeten e veshtire, lageshtira dhe myku cdo dite ia rrezikon jeten femijeve. Do te mundohemi bashke me ju shqiptare te mire, t’u blejme nje banese per Anisen dhe Ambren. Te ftohte dhe shiu ne Prishtine jane paralajmerimi qe ato femije rrezikojne shendetin…

Cdo kontribut qe jepni le te jete tek Zoti shendet dhe miresi tek femijet tuaj! Amin

Gofundme: https://www.gofundme.com/f/AlbaniaFirdeus
Pay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com
Të dhënat bankare:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank, Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *