egzoni

Mblidhet shuma për shërimin e Egzonit , Shqiptarët bëhen sërisht bashkë !

Lajm i Madh dhe i Gëzueshëm!
Dje babai i Egzonit ndodhej në Tiranë, mes lotëve dhe emocioneve mori lajmin se Shqiptarët kanë siguruar shumën prej 30 mijë Euro për shërimin e Egzonit. Lusim Zotin t’i shpërblejë bamirësit dhe Egzoni të shërohet sa më parë.

Faleminderit të gjithëve, emisionit Stop, portaleve, të gjithë Shqiptarëve që e shperndanë lajmin dhe qëndruan pranë me lutje për Egzonin. Zoti ju begatofte! – Elvis Naçi

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *