rast

Djaloshi nga Kosova Egzon Kryeziu pas një aksidenti fatal ndodhet në rrezik për jetën, aktualisht ndodhet në Turqi dhe i duhen 30.000 mijë euro.

Babai dhe nëna Egzonit na janë drejtuar për ndihmë pasi për trajtimin përfundimtar u duhen 30.000 mijë euro. Babai kërkon të shesë veshkën për të shpëtuar jetën e djalit. Të bëhemi bashkë dhe ta shpëtojmë Egzonin, t’ia kthejmë buzëqeshjen rinore. Zoti ju bekofte për çdo kontribim, çdo shpërndarje është shkak mirësie, çdo lutje, çdo fjale e mirë. Egzoni ka nevojë për të gjithë ne. Zoti ju bekoftë, ju ruajt familjen nga cdo sprovë, sëmundje, fëmijet tuaj. Nuk ka më të rëndë që prej 9 muajsh këta prindër e shikojnë fëmijën e tyre në këtë gjëndje, le të bëhemi bashkë! Zoti ju begatofte! Shpërndaje ti motër e vëlla, një shqiptar i Prishtinës sot ka nevojë për ne.

 

Të dhënat e kontribuimit :

Gofundme: https://www.gofundme.com/f/Firdeus2019
Pay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com
Të dhënat bankare:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank, Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *