meco2

Sensibilizohen shqiptarët në Kanada, mbledhin para për rastet e emisionit !

Një shumë për shtëpinë rreth 15.700 dollarë janë dhuruar nga komuniteti shqiptar në Kanada nëpërmjet një koncerti bamirësie te titulluar “ Tinguj për vendin tim” ideatorë janë Lindita dhe Ervin Meco.

“Jehona e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” kanë ardhur këtu në Kanada. Ne e arritëm qëllimin tonë kemi mbledhur 20.000 dollarë kanadezë. Fondacioni Firdeus do ti përdori këto para për një rast emergjence.

Banesa e familjes Paça nga Hasi u arrit fal zemrës së madhe të shqiptarëve. Sado larg shqiptarët e Kanadasë janë pranë emisionit.

Dhjetra artistë u bënë bashkë në këtë spektakël për të ndihmuar familjen nga Hasi.

Ndiqni këtu klipin e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *