musa

Plotësohet mrekullia ! Musa Baculi shërohet plotësisht .

Spitali Gaslini në Genoa të Italisë publikoi foton ku thuhet se Musa Baculi është shëruar plotësisht dhe mund ti rikthehet jetës normale . Kujtojme se ai ishte në luftë me vdekjen vetëm para 3-4 muajsh .

Pasi të gjithë Shqiptarët u bënë bashkë ai u dërgua për shërim drejt Genoas ku gjithcka shkoi mirë. Lutjet e Shqiptarëve u pranuar dhe tashmë Musa Baculi mund ti rikthehet jetës normale. Zoti i begatoftë Shqiptarët.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *