image00006

Vazhdon puna e palodhur në magazinen e bamirësisë!

VVazhdon puna e palodhëshme në magazinën e bamirësisë .

Elvis Naçi këtë javë u bashkua me vullnetarët për të bërë pakot e ushqimeve.

Një pako ushqimore kushton rreth 30 euro dhe në të gjënden të gjitha ushqimet bazë për të kaluar muajin . Më poshtë keni të dhënat e kontribuimit ! Zoti i begatoftë bamirësit !

Gofundme: https://www.gofundme.com/shqiperi
Pay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com
Të dhënat bankare:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

SWIFT CODE : CDISALTR

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *