cipi2

Krastë, tragjeditë e mëdha të familjes Çipi!

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtuan në Krastë të Elbasanit. Familja Çipi është vendosur në çadër pasi janë zhvendosur nga një fshat i thellë i Elbasanit pasi banesa e tyre u shemb. Për një kohë të konsiderueshme kanë jetuar në një çadër. Prindërit kanë tre fëmijë, dy adoleshentë dhe një të mitur. Fëmijët janë të tre në shkollë.

Kryefamiljari ka probleme me astmën, me sytë dhe këmbët. “Unë jam i mbaruar për fëmijët. Jeta ime nuk behet më. Kur shikoj këtë çadër shikoj varrin tim. Nga sëmundja që kam u afruam afër spitalit në Krastë” -thotë kryefamiljari.

Gruaja është e papunë, fëmijët vuajnë për bukën e përditshme. “Nuk kemi asgjë për të ngrënë, shpresojmë vetëm tek Zoti”-thonë fëmijët.

Gruaja thotë se burri nuk ka asnjë mundësi të kurohet, por një mjeke e ka vizituar pa i marrë para.

“Kam frikë, nuk dua të më lerë vetëm. Kalamajtë qajnë për të. Mjekja më tha ky nuk e ka të gjatë jetën, ajo tha se mushkëria i ka mbaruar. Jam pa shpresë, fëmijët nuk kanë as ushqim. Në banesë do qëndrojmë deri në qershor, por nuk kemi asnjë para. Ku do mbytemi ne?”-shtoi ajo.

Elvis Naçi bëri thirrje për blerjen e një banese për këtë familje !

Më poshtë keni të dhënat ku mund të kontribuoni .

Gofundme: https://www.gofundme.com/shqiperi
Pay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com
Të dhënat bankare:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

SWIFT CODE : CDISALTR

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *