Website

Has, drama e familjes me 3 femijë jetimë !

Në Has ndodhet familja Paça , aty ku mërzia dhe mjerimi janë ndërthurur për ta sjellë atë familje në gjëndjen që është . Kryefamiljari u nda nga jeta 3 vite më parë dhe la pas 3 fëmijë jetimë .

Në kushtet ku ndodhet familja , jeta për ta është shumë e vështirë . Të 3 fëmijët janë të sëmurë me kiste në veshka . Vajza e vogël 7 vjeç vuan dhe nga diabeti dhe merr insuline 4 herë në ditë . Kushte ekonomike nuk kanë ! Kjo e bën dhe më të vështirë jetesën .

Ndiqni të plotë rrëfimin e familjes këtu !

Në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët Elvis Naci deklaroi se kësaj familje i duhej menjëhere një banesë e re dhe një pension mujor me të cilin të kenë mundësi të mbulojnë shpenzimet .

A do të ndodhë mrekullia për familjen Paça ? Gjithcka do ta mësojmë të premten në orën 21:00 në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët .

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *