zvicrront

Shqiptarët e Zvicrës dhurojnë 3 shtëpi në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët !

Në emisionin ‘’Shqiptarët për Shqiptarët’’ këtë rradhë ishin të ftuar disa vëllezër nga Kosova që jetojnë në Zvicër. Gjatë emsionit ato thanë se kishin ardhur me qëllimin për të ndertuar 2 shtëpi , njëra në Kosovë dhe tjetra në Shqipëri . Meqënë se qëllimi i emisionit është bashkimi i trojeve Shqiptare , shoqata e ardhur vendosën të dhuronin dhe një shtëpi të 3 në Maqedoninë e Veriut tek vellezërit dhe motrat Shqiptarë që jetojnë atje. Kështu pasqyrohet më së miri fuqia e bashkimit të Shqiptarëve .

Kliko këtu për të parë videon e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *