img7

Elvis Naçi dhe Lorik Cana vizitojne Jasharet ne prag te pavarsise se Kosovës.

Në prap të pavarsisë së Kosovës Elvis Naçi dhe Lorik Cana viztojnë Jasharët. Ata luten për shpirtrat e shehidëve të rënë në luftë kundër okupatorëve Serbë.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *