img6

Nxënësit nga Maqedonia i bashkohen nismave humane të Fondacionit Firdeus.

Nxënësit nga Maqedonia ju bashkëngjitën nismave bamirëse te Fondacionit Firdeus. Ata vizituan shumë familje në nëvojë duke ju shpërndarë ushqime. Të përlotur dhe të shokuar ata përjetuan një eksperiencë të re në jetën e tyre. Pas kësaj eksperience u kthyen ne shtepite e tyre duke falenderuar Zotin per mirësitë që i rrethonin.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *