rkweb

Serbët i torturuan në jetimore, Shqiptarët i bëjnë me banese të re dy motrat jetime!

Historia e dy vajzave jetime , që pasi u adoptuan mbetën në rrugë preku çdo zemër . Dukej se për ato ishte destinuar veç vuajtje e trishtim . Edhe pse tashmë në moshë madhore, makthi i keqtrajtimit nga mësueset serbe vazhdon ti prishë gjumin . Shqiptarët u solidarizuan pikërisht në momentin kur këto dy motra kishin nevojë për gjithcka , si për një vend per t’u strehuar ashtu dhe për një fjalë të mirë . Elvis Naçi bashkë me bashkëshorten e tij Fatmen i vizituan dy motrat dhe i dhanë lajmin e gëzueshem që tashmë ato do të kishin një strehë mbi kokën e tyre . Gëzimi dhe lumturia e dy motrave u tregua në përqafimin midis tyre e cila tregon më së miri që një jetë e re do të filloj për to .

Ndiqni historinë e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *