floravemiranda

Flora e Miranda mbetën të pa strehe në mes të rruges! Ndiqeni sesi ndryshoi jeta e tyre !

Flora dhe Miranda , dy motrat e familjes Demi që kishin shtëpinë e tyre në mes të Tiranës tani më kanë mbetur në mes të katër rrugëve . Për shkak të problemeve të ngatërruara me pronat ato tashme janë pa shtëpi . Jetojnë në një kasollë të ndërtuar me kartona e materiale ç’kanë gjetur . Shqiptarët për Shqiptarët dhe Fondacioni Firdeus sapo dëgjuan për rastin e tyre shkuan në ndihmën e tyre . Dy motrave i është siguruar shtëpia dhe një pension mujor . Tashmë dy motrat Demi nuk kanë pse të shqetësohen më për banesën e tyre .

Ndiqni të plotë historinë e tyre 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *