img10

Dajana nga Vlora vuante nga skolioza. Së,imdka e sak o rrezikonte jetën. Shqiptarë i mundësuan operacionin! Ajo tashmë është si gjithë moshataret e saj.

Dajana ishte rritur jetime. Ajo kurrë nuk i pa prindërit e saj. U rrit nga gjyshja dhe gjyshi. Dajana ishte sprovuar me skolioze, deformim të shpinës dhe shtyllës kurizore. Ajo kishte nevojë për operacion por ky operacion ishte i kushtueshëm. Shqiptarët u bënë bashkë dhe shpëtuan me lejën e Zotit jetën e Dajanës. Zoti i shpërblëftë.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *