Bëhu Pjesë e Bamirësisë, Ushqe një Njeri në Nevojë!

Rreth Nesh

Fondacioni Frideus është një fondacion bamirës-kulturor me qëndër në Tiranë. Ky Fondacion drejtohet nga teologu dhe hoxha i mirënjohur Elvis Naci.
Ky fondacion promovon mirësinë dhe gjendet pranë njerëzve në nevojë. Duke u mbështetur në parimin hyjnor:

Mëshironi ata që janë në tokë t’iu mëshirojë Ai që është në qiell.

.from

  Blog

  Fondacioni Firdeus ne ndihme te njerezve ne nevoje!

  Vajzat e Fondacioni Firdeus filluan ndihmen me Familjet jetime qe jane permbytur, ushqime, batanije dhe ngrohese. Behuni te gjithe pjese e veprave te mira duke

  4 Dec

  Nisma: “ Për Jetimin” Kush ka informacion për fëmijët jetimë, në gjendje të keqe ekonomike të lajmërojë sepse…

  Në këto ditë të begata të muajit të ramazanit, nën kujdesjen e Teologut Elvis Naçi, Fondacioni Firdeus ka filluar një fushatë bamirëse. Mes

  20 Jun

  Mirësitë dhe shpërblimet e ditës së xhuma! Çfarë duhet të kemi kujdes?

  I madhi ZOT i qofshim falë, thotë në Kur’anin Famëlartë: “O ju që keni besuar, kur të thirret ezani i ditës së xhuma,

  26 Dec

  Na kontaktoni

  +355 67 400 6161

  info@firdeus.al

  Ali Demi
  1001 Tirana, Albania

  Top