85E52CC0-8FD3-4E24-8B1E-679888EB234B

Elvis Naçi bëhet pjesë e aksionit të shpëndarjes së ushqimeve!

Elvis Naçi së bashku me bashkëshorten e tij Fatmën janë bërë pjesë e shpërndarjes së pakove  ushqimore në këtë situatë të vështirë në Shqipëri prej Covid-19.

Bashkë me Fatmën ishim sot në shtëpi të jetimëve, të sëmurëve, të nevojtarëve, për t’iu gjendur pranë. Jetesa e tyre sot është më e veshtirë se më parë, ndaj nëse ne kemi një mundësi të kemi ushqime në shtëpitë tona, shumë njerëz i kanë sytë dhe shpresat tek ne… – Postimi i plotë në Facebook i Elvis Naçit

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *