11077963-8BFE-48A8-8249-247228BF4D35

Mblidhet shuma për operacionin e Elios !

Më datë 6 Mars në emsionin “Shqiptarët për Shqiptarët” u prezantua rasti i Elios qe vuante nga leucemia akute ! Shuma për operacionin ishte 100.000 euro dhe duhet të mblidheshin brenda 5 ditëve . Shqiptarët treguan solidaritet dhe i mblodhën në kohë rekord .

Mblidhen 100.000 eurot per Elion!
Në situatën e Korona Virusit, ka edhe lajme të mira. Bashkë ia dolëm që Elios t’i mbledhim dhe dhurojmë 100.000 euro. Do të kërkoja nga ju miq të dashur të lutemi për Elion që Zoti t’u japë sukses mjekëve që Elio të shërohet e të kthehet pranë nesh. Lus Zotin që me bamirësinë e Elios të na ruajë nga cdo sëmundje dhe virus 🦠 që qarkullon, të na i ruaji prindërit, gjyshërit dhe fëmijet. Shpërndaje të begatoftë i madhi Zot se Elio ka nevojë për lutje dhe njerëzit për lajme të mira… O Zot, shëroje Elion! Amin. – Postimi i plotë në Facebook-un e Elvis Naçit

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *