thumanalegjenda

Publikohet vëndi dhe data për nisjen e rindërtimit në Thumanë !

Ditën e djeshme Elvis Naçi postoi në Facebook mbi rindërtimin në Thumanë . Me atë të statusit Elvisi tregoi vendin dhe datën kur mbaron master-plani për rindërtimin e Thumanës .

Postimi i plotë i tij në Facebook :

Ky është vendi ku do ndërtohen Shtëpitë e Thumanës, më datë 25 shkurt mbaron Masterplani, po presim me padurim të ndërtojme Shtëpite për qindra Familje në Thumanë për të dërguar në vend amanetin e donacioneve të Shqiptarëve! Zoti i Gjithesise ju begatofte të gjithëve. Amin.

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *