ndihma

Fondacioni Firdeus shpërndan ndihma në fshatrat e Tiranës !

Ditën e djeshme vullnetarët e Fondacionit Firdeus janë vënë në krye të detyrës për shpërndarjen e ushqimeve në shumë fshatra të Tiranës . Kjo shpërndarje ndodh çdo muaj ku rreth 1000 pako ushqimore shpërndahen për familjet e varfëra dhe me fëmijë jetim .

Për gjatë gjithë ditës së djeshme vullnetarët kanë levizur në shumë fshatra të Tiranës ku është bërë e mundur shpërndarja e ushqimeve . Zoti i shpërbleftë të gjithë kontribuesit !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *